Wat te doen met autoschade?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als je net je rijbewijs hebt gehaald, wil het wel eens voorkomen dat je een foutje maakt met inparkeren of dat je een paaltje over het hoofd ziet. Gelukkig hoeft schade aan de auto niet meteen een ramp te zijn. Door middel van slimme hersteltechnieken kan veel schade snel en gemakkelijk hersteld worden. De Kade Autoschade is een gerenommeerde autoschadespecialist te Eindhoven, die je graag helpt als je kleine (of grote) schade hebt aan de auto. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden, dan kun je hier meer informatie vinden.

Taxatie en reparatie

Schade aan een auto, hoe klein dan ook, kan je vrijwel altijd beter laten herstellen. Stel je dat uit, dan loop je kans dat de auto gaat roesten en dat je serieuzere schade oploopt. Breng je de beschadigde auto naar een reparatiebedrijf, dan wordt er eerst uitgebreid gekeken naar de verschillende mogelijkheden. Daarmee heb je een helder beeld van de reparatiewerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, en kun je vaak ook al een idee krijgen van de herstelkosten. Daarna kan de autoschadespecialist de auto herstellen. Daarbij krijg je de auto altijd netjes gewassen terug. Breng je de auto naar De Kade, dan krijg je ook nog extra garantie: vier jaar, bovenop de lopende fabrieksgarantie.

Een mooie oplossing voor schade

Het is natuurlijk fijn als de auto helemaal hersteld kan worden nadat je schade opgelopen hebt, maar wat moet je doen in de tussentijd? Gelukkig is het mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer. Op die manier kun je gewoon doorrijden, terwijl je eigen auto hersteld wordt. Uiteindelijk lever je de leenauto weer in en rijd je weer weg met je gerepareerde auto, die er weer als nieuw uitziet. De ideale oplossing dus, als je te maken krijgt met schade aan de auto.

Rodger

Rodger

Rodger van Autorijschool Furore is het online gezicht en aanspreekpunt. Hier verzameld hij ook leuke producten en feiten om met anderen te delen.

October 2019
M T W T F S S
« Jan    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031